Verkeersongeval, Provincialeweg West N228 (Haastrecht)

Rond 5 voor half 12 vanavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Provincialeweg West (N228) te Haastrecht.

Ter plaatse bleek ter hoogte van hm-paal 1.3 een personenauto mogelijk de macht over het stuur te zijn verloren, waarna deze ongeveer 40 a 50 meter verderop naast de weg op zijn kop belandde bij een lagergelegen gedeelte naast de provinciale weg/fietspad.

Politie ging met spoed naar het incident maar trof aldaar geen bestuurder nog passagiers aan in het voertuig. Deze waren mogelijk na het ongeval na huis gelopen om niet veel later terug te keren. Onbekend is waarom ze dit deden. De ambulance die ook was gealarmeerd werd hierdoor wel vrijwel direct afgemeld, aangezien die niet meer nodig bleek te zijn. Want wonder boven wonder bleken de inzittenden op de schrik na, geen verwondingen te hebben opgelopen (Zover bekend althans).

Nadat de berger vervolgens ook bij het incident kwam, heeft deze het voertuig geborgen. Waarna de weg weer vrij was voor het verkeer om normaal zijn weg te vervolgen.


Melding:

Datum: zaterdag 5 augustus 2017 23.24
Adres: Provincialeweg West N228 (Haastrecht)
Melding: Prio 1 Wegvervoer ongeval letsel (personenauto)
Voertuigen: Ambulance 16-156 (Gouda e.o., niet tp geweest), Politie

Foto’s:


Media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.